Onze bedrijven

M. Heezen

M. Heezen is gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Als familiebedrijf hechten wij een grote waarde aan veiligheid, duurzaamheid en circulariteit.

Vissers | Sloop - Asbest - Bodem

Al sinds 1945 verricht Vissers alle denkbare activiteiten met betrekking tot sloopwerk, asbestsanering, milieutechniek en bodemsanering. Daarnaast leveren we hierop aansluitende diensten, variërend van demontage van productielijnen tot recycling van vrijkomende afvalstromen.

EZ Park

EZ Park ontwikkeld, bouwt en herplaatst sinds 2010 bovengrondse, modulaire parkeergarages. We lossen elk parkeervraagstuk flexibel en praktisch op met behulp van innovatieve, demontabele parkeergarages: voor tijdelijk óf permanent gebruik. We realiseren altijd duurzame parkeeroplossingen voor een financieel aantrekkelijke prijs.

Hesta Eindhoven

Hesta Eindhoven staat al jaren bekend als specialist in staalconstructies en staalwerken. Vanuit hun vestiging in Eindhoven verlenen we alle denkbare diensten van fabricage en levering tot montage van staalconstructies en uiteenlopende staalwerken alsmede ramen, deuren (met kozijnen) en puien. Eveneens het verzorgen van berekeningen en tekeningen.

TH Beton

TH Beton verzorgt het betonwerk van kleinschalig onderhoudswerk en het aanbrengen van (monolithisch afgewerkte) betonvloeren t.b.v. renovatie- en nieuwbouwprojecten tot de complete aanleg van vloeistofdichte betonvloeren. Behalve voor het onderhouden, verbeteren en aanleggen van betonwerken houden we ons ook bezig met het leveren en aanbrengen van wapening, stapelblokken, anti-parkeerelementen, erfverhardingsplaten en keerwanden.

B. Schepens B.V.

B. Schepens B.V. is een modern en veelzijdig bedrijf wat zich heeft ontwikkeld tot een vooruitstrevende en ontzorgende partij op het gebied van grond- en infrawerken. We zijn gespecialiseerd in grondwerken, het profileren van oppervlakken, inmeten en uitzetten en de aanleg, reconstructie en onderhoud van rioleringen en bestratingen. Met een hecht team van vakbekwame en gecertificeerde medewerkers realiseren we uitdagende projecten.

Bodem & Ontwikkeling

B&O is een betrouwbare partner bij het (her-)ontwikkelen en (her-)inrichten van locaties waar sprake is van bodem-issues. Het is van belang dat we oplossingen vinden voor locaties die door bodem- en/of asbestverontreiniging niet bruikbaar zijn. B&O valt uiteen in twee afdelingen, namelijk bodemsanering en vastgoed.

Asset Recovery

Asset Recovery verzorgt het totale traject gericht op de industriële ontmantelingsprojecten in de chemie, petrochemie, farmaceutica en energie sector: van ontmantelen, reiniging, asbestsanering, demontage, hergebruik en slopen tot en met bodemsanering van industriële sloopwerken.

Stolwerk Sloopwerken en Asbestsanering

Stolwerk Sloopwerken en Asbestsanering is al 65 jaar een begrip op het gebied van sloopwerken, recycling en asbestsanering en milieutechniek in Breda. Een gedreven en bedreven organisatie die middels een combinatie van technologie, kennis en inzet garant staan voor een levering van hoogwaardige kwaliteit.

2dehandsbouwmaterialen.nl

Met 2dehandsbouwmaterialen.nl voorzien we oude bouwmaterialen die vrijkomen uit onze (sloop)projecten een tweede leven. Al meer dan 65 jaar verwerken we middels onze circulaire processen onze afvalstromen op hoogwaardige wijze en streven we naar optimaal circulair hergebruik van materialen.

Maton de Rooy

Dynamisch en vakkundig slopen met een sterke attitude: Maton de Rooy is een dynamisch sloopbedrijf in Waalwijk dat het kwalitatief en vakkundig uitvoeren van haar werken ten allen tijde voorop zet. Gespecialiseerd in circulaire sloopwerken, asbestsanering en bodemsanering.